Özel sohbetler ("Yalnızca bana görünür")

Güncellendi:

Nerede: Gelen Kutusu > Özel sohbetler ("Yalnızca bana görünür")

Çalışma alanının ana yönetici hesabı, bir sohbeti ekibin geri kalanından gizleyebilir. Sohbet gizlendiğinde onu yalnızca ilgili yönetici görebilir.

Bir sohbeti yalnızca size görünür yapma

  1. Çalışma alanının ana yönetici hesabıyla giriş yapın.
  2. Sohbet menüsünü açın (sohbete sağ tıklayın veya sohbetin içindeki menüyü kullanın).
  3. "Yalnızca bana görünür" seçeneğini belirleyin. "Gizlendi — bu sohbeti artık yalnızca siz görüyorsunuz" uyarısını görürsünüz ve sohbet "Yalnızca size görünür" olarak işaretlenir.
    To make a conversation visible to you only: "Visible to me only" marked on the screen in SyBox

Sohbeti ekibe geri verme

  1. Sohbet menüsünü açın.
  2. "Ekibe görünür yap" seçeneğini belirleyin. "Serbest bırakıldı — ekip bu sohbeti yeniden görebiliyor" uyarısını görürsünüz.
    To give it back to the team: "Make visible to the team" marked on the screen in SyBox

Kimin ne gördüğü

  • Ana yönetici sohbeti her zamanki gibi görmeye devam eder ve yeni mesajlar gelmeyi sürdürür.
  • Diğer herkes sohbeti görmeyi bırakır ve sohbet onların sohbet listesinden kaybolur. Sohbete ait eski bir bağlantıyı açarlarsa "Bu görüşme yalnızca yöneticilere açıktır" uyarısını görürler.
  • Sohbet gizli olduğu sürece o sohbete ait erişim bağlantıları çalışmaz.
Menüde "Yalnızca bana görünür" seçeneğini göremiyorum.

Bu özellik yalnızca çalışma alanının ana yönetici hesabında bulunur; başka bir hesapta yönetici izinlerine sahip olmak yeterli değildir. İş arkadaşlarıyla olan sohbetlerde veya ekip odasında sunulmaz.

Sohbeti silersem ekip tarafından tekrar görünür olur mu?

Hayır. Sohbet, siz "Ekibe görünür yap" seçeneğini belirleyene kadar gizli kalır.