Sohbeti ekibe geri verme
Güncellendi:
SyBox'ta bu işlem Gelen Kutusu > Özel sohbetler ("Yalnızca bana görünür") üzerinden yapılır.
- Sohbet menüsünü açın.
- "Ekibe görünür yap" seçeneğini belirleyin. "Serbest bırakıldı — ekip bu sohbeti yeniden görebiliyor" uyarısını görürsünüz.

Sorular
Menüde "Yalnızca bana görünür" seçeneğini göremiyorum.
Bu özellik yalnızca çalışma alanının ana yönetici hesabında bulunur; başka bir hesapta yönetici izinlerine sahip olmak yeterli değildir. İş arkadaşlarıyla olan sohbetlerde veya ekip odasında sunulmaz.
Sohbeti silersem ekip tarafından tekrar görünür olur mu?
Hayır. Sohbet, siz "Ekibe görünür yap" seçeneğini belirleyene kadar gizli kalır.
Özel sohbetler ("Yalnızca bana görünür") hakkında daha fazla bilgi.