Bir departman nasıl silinir?
Güncellendi:
SyBox'ta bu işlem Ayarlar > Ekip ve müşteriler > Departmanlar üzerinden yapılır.
- Departman üzerindeki çöp kutusuna (Sil) tıklayın.

- "Bu departman silinsin mi?" uyarısında, başka bir departman seçmek için "Dosyalarını, kişilerini ve kullanıcılarını şuraya taşı:" seçeneğini kullanın. CRM vakaları, müşterileri ve kullanıcıları oraya taşınır. Silinen departmanla sınırlandırılmış olan kullanıcılar yeni departmanla sınırlandırılmış olur.
- Veya "Departman yok" seçeneğini belirleyin. Bu durumda müşteriler ve kullanıcılar silinen departmandan çıkarılır.
- Onaylayın.
Sorular
Bir kullanıcıyı bir departmana nasıl yerleştiririm?
Ayarlar > Kullanıcılar bölümüne gidin ve kullanıcıyı düzenleyin. "Erişim kapsamı" altında "Departmanlar"ı "Yalnızca" olarak ayarlayın ve departmanı işaretleyin, ardından "Kaydet"e tıklayın.
Yanlışlıkla bir departmanı sildim. Müşterilerine ne oldu?
Seçtiğiniz departmana taşındılar veya "Departman yok"u seçtiyseniz silinen departmandan çıkarıldılar. Müşterilerin kendileri silinmez.
Bir departmanın kimliğini (ID) nerede bulabilirim?
Departman kartında "#" işaretinden sonraki numaradır.
Departmanlar hakkında daha fazla bilgi.