# Sohbeti ekibe geri verme

SyBox'ta bu işlem Gelen Kutusu > Özel sohbetler ("Yalnızca bana görünür") üzerinden yapılır. 1) Sohbet menüsünü açın. 2) "Ekibe görünür yap" seçeneğini belirleyin. "Serbest bırakıldı — ekip bu sohbeti yeniden görebiliyor" uyarısını görürsünüz.

## Sohbeti ekibe geri verme

1. Sohbet menüsünü açın.
2. "Ekibe görünür yap" seçeneğini belirleyin. "Serbest bırakıldı — ekip bu sohbeti yeniden görebiliyor" uyarısını görürsünüz.
   ![To give it back to the team: "Make visible to the team" marked on the screen in SyBox](https://www.sybox.io/res/sybox/help/tr/give-it-back-to-the-team-2.webp?v=d3dd90f4)

## Sorular

**Q: Menüde "Yalnızca bana görünür" seçeneğini göremiyorum.**

Bu özellik yalnızca çalışma alanının ana yönetici hesabında bulunur; başka bir hesapta yönetici izinlerine sahip olmak yeterli değildir. İş arkadaşlarıyla olan sohbetlerde veya ekip odasında sunulmaz.

**Q: Sohbeti silersem ekip tarafından tekrar görünür olur mu?**

Hayır. Sohbet, siz "Ekibe görünür yap" seçeneğini belirleyene kadar gizli kalır.

Source: https://www.sybox.io/tr/help/give-it-back-to-the-team
